Skapa mer utrymme med en gäststuga

Börjar ni bli trångbodda i villan? Det är inte alls ovanligt att när barnen växer upp så vill de ha egna rum och nu kanske gästrummet har rykt i och med att någon i barnaskaran lagt beslag på det som eget rum. Det går att skapa mer utrymme genom att bygga en gäststuga på tomten.

Det finns många tips på denna sajt och ett av dessa är att bygga ett Attefall, vilket du kan läsa om här. Med 30 kvadratmeter till så finns det husrum för de gäster som kommer på besök. Men det går också att använda det Attefall man väljer att bygga till annat. Det kanske finns någon hobby i familjen som kräver extra utrymme. Då kan man avsätta en del av stugan på gården till detta.

Om man beställer en timrad Attefallstuga från Sorselestugan så kan man om man är något så när händig montera upp denna själv. Har du dessutom kamrater som kan hjälpa till så kan det gå relativt fort. Se till att skapa fundamentet som stugan ska stå på så går det snabbt att ställa upp Attefallet. Så klart så behöver du ta in elektriker om det ska vara el i stugan. Det kanske lyxas till det så ni har badrum i ert Attefall och då behöver allt detta förberedas med vatten och avlopp innan stugan kommer på palts.