Renovera ditt badrum – in med badkar igen

Om du planerar att renovera i ditt badrum kan det vara värt att överväga att sätta in ett badkar. Det kan vara en särskilt god idé ifall du tidigare haft badkar och saknat det. När du har ett badkar kan du ta långa avslappnande och värmande bad.

Välj rätt badkar

Är du intresserad av att skaffa ett badkar till ditt hem finns det flera olika alternativ att välja bland. Det mest klassiska är fristående badkar som står på fötter eller direkt på golvet. Men det finns även hörnbadkar som placeras i hörnet samt duschbadkar som kan vara bra för dig som även vill ha möjlighet att duscha. Förutom att du kan välja ett vanligt badkar finns det även bubbelbadkar och spabadkar. Men då behöver badrummet oftast vara lite större.

Köp ett nytt badkar

Om du vill ha badkar av hög kvalitet kan du hitta det online. Välj något här för att hitta ett passande badkar för dig och ditt badrum. Det finns allt från fristående badkar till hörnbadkar såväl som bubbelbadkar. Förutom att du finner ett brett utbud av olika sorters badkar finns det även olika tillbehör i form av kuddar som gör badet ännu mer bekvämt.