När börjar huset bli för litet

Börjar huset bli för litet och gästrummet gjorts om till sovrum för något av barnen? Det kan vara dags på att fundera på en utbyggnad eller någon annan läsning för att få mer utrymme för de gäster som brukar komma och hälsa på.

Kanske en byggnad på tomten kan lösa problemet med för lite möjligheter till sovplatser för gäster som kommer på besök. Lösningen på ert problem kan vara att välja en timmerstuga Attefall.  Sorselestugan har ett antal varianter på sina Attefall, alla som timmerstuga och byggsats. Vilket menas att du enkelt monterar och bygger ditt Attefall. På 30 2m som ett Attefall får byggas idag så får ni gott om plats för gäster. Det går även att använda en del av timmerstugan som förrådsdel om så önskas. Det finns alla möjligheter med denna extra byggnad på er tomt.

Med ett Attefall som du monterar själv så blir inte kostnaderna allt för hög och ni får extra rum för era gäster och även mer plats att ställa undan saker som kanske inte får plats i ert förråd. garaget brukar bli en plats för förvaring när andra förråd är fulla. Med ett Attefall så skulle ni kunna göra en del till förråd också och även få ett par extra sängplatser. På så sätt skulle ni kunna tömma ert garage på saker och få plats med bilen som det är tänkt med garaget. En win win situation med andra ord om ni väljer att bygga ett 30 m2 Attefall av timmer på er tomt.

Ett Attefall på tomten kan förutom vara extra rum för något av barnen. På 30 kvadrat så kan ni få plats med så mycket mer. Det kan gå att dela av och göra en del till sovrum och den andra delen till ett hobbyrum där ni kan sitta och pyssla och fixa med saker. En lite verkstad kan man kalla det. Skaffa en gammal hederlig snickarbänk så kan ni bygga fågelholkar eller vad ni nu vill pyssla med. Saknar ni lagringsutrymme så kanske ni tar en del till förråd för era saker som inte får plats i huset.