Skönaste läshörnan

Nu närmar sig hösten med stormsteg. Ingenting kan vara mysigare än att krypa upp i favoritfåtöljen med en kopp te och en riktigt, riktigt bra bok. Har du dessutom tillgång till en braskamin kan du verkligen maxa upplevelsen.

Myshörnan

Inred favoritplatsen i ditt hem. Satsa på en riktigt skön fåtölj med bra armstöd och ett ordentligt stöd för både ryggen och nacken. Dessutom kan det vara underbart att lägga upp fötterna på en mjuk fotpall. Tycker du bättre om att sträcka ut dig i horisontalt läge så kan en divan göra tricket.

Belysning och accessoarer

Snåla inte på belysningen för ett bra ljus är viktigt för att göra läsupplevelsen skönare för ögonen. Behöver du anstränga ögonen för att se ordentligt så kommer det resultera i en ovälkommen huvudvärk. En skön matta på golvet och ett par mjuka kuddar ökar mysfaktorn ännu ett snäpp. Lägg till en härlig pläd att vira in dig i när det blåser kallt ute och ett par fluffiga tofflor, så är hösten räddad.

Ett litet avlastningsbord är också ett måste och det ska vara lagom stort för att du ska kunna lägga ifrån dig boken utan att välta tekoppen som du naturligtvis har ståendes bredvid dig inom lagom räckhåll. Klicka in dig på Lindholms Loftet och låt dig inspireras i höst.