Inred ditt hem med känslan av hotell

Alla har vi olika drömmar om hur våra hem ska se ut. Kanske det är så att du vill inreda ditt hem med känslan av hotell. Du pratar vi inte om reception och restaurang utan möjligtvis ett sovrum som är behagligt och med den känslan som man kan få när man checkat in och kommer på rummet.

Hämta inspiration

Det kan också var så att man har ett litet sovrum och för att få plats med det man önskar så får man tänka compact living och nyttja de små ytor som man vill ha. För att hämta inspiration så kan vi be dig gå till PMI Hotellinteriör som har många års erfarenhet av att inreda hotell. Ta en titt på de referenser som finns på deras sajt och få idéer hur du skulle kunna göra om ditt sovrum mer likt ett hotellrum. Spara inte på krutet utan ta ut svängarna ordentligt och varför inte ställa in en minibar på rummet?

Inred ett gästrum

Skulle det vara så att ni har ett gästrum som är allt för litet för att ställa in en säng. Eller att ni skulle vilja utnyttja detta rum till mer än ett gästrum. Kolla då upp den vägghängda säng som de tagit fram för just mindre rum eller som extra bädd i ett rum. Capacity Bed heter den och det finns att välja mellan tre olika utföranden. En dubbel med över- och underslaf vilket gör att man kan på mycket lite yta få till två bäddar i ett litet rum.