Hitta ditt goda te på nätet

Nu när hösten sakta men säkert börjar visa sig är det dags att fylla på te-förrådet. Dagar av regn och rusk, höstiga promenader och varma bad ökar alla behovet för en kopp te. Det finns även massvis med fördelar med drycken. Ett ekologiskt te kan innehålla växter och örter som är bra för dig.

Ta hand om dig själv

En kopp te passar inte bara utmärkt till eftermiddagsfikat, du kan även ta en kopp koffeinfritt te innan läggdags. Känn dig lugn och avkopplad med kamomill och andra örter. Njut även av iste som svalkar under lite varmare dagar samtidigt som det har en utsökt smak.

Te kommer i olika färger, smaker och former och det finns något för alla. Välj mellan hallon, nässelblad, timjan eller salvia. Koka upp lite vatten, lägg i ditt te och sedan lite honung så är du redo för höstmys. Den varma drycken gör din hals gott och håller dig varm om du börjar bli förkyld.

Ge din kropp och dina smaklökar lite extra kärlek i höst och införskaffa dig lite nytt te. Njut av örter, blommor och fruktsmaker och hitta din favorit.