Lysa upp mörka sommarkvällar

Nu är sommaren på ingång och då vill du självklart få ut det bästa av sommarkvällarna. Du kan skapa en trivsam stämning när det börjar skymma genom att använda dig av utomhusbelysning. Lys upp entrén, placera belysning i träd eller buskar och skapa en mysig utemiljö där du trivs och där du vill vara länge.

Skapa en mysig utemiljö

Det viktigaste är att skapa en belysning du själv trivs med och som du personligen gillar. Planera och gör därefter en skiss över din trädgård och utemiljö för att få det så bra som möjligt. Sen är det slutligen dags att hitta något passande som kan få din planering till verklighet.

Titta på hur din utemiljö ser ut idag och vilka förändringar du vill ha. Tänk över vilka platser du vill lägga extra fokus på, för att kunna skapa den allra bästa upplevelsen.

Olika belysningsmöjligheter

Det vanligaste är att det sitter någon form av fasadbelysning. Det kan du sätta upp på en eller flera sidor av ditt hus. Om du har en fin häck eller ett träd i trädgården är det fint att till exempel använda en markbelysning för att skapa en mysig känsla. På altanen kan ljusslingor vara ett trevligt alternativ för att den riktiga myskänslan ska infinna sig.